P!NK: ‘Monogamia este de lucru. Ai momente cand nu ai mai făcut sex într-un an

.

Fiica ei ar putea crede că e un ‘dobitoc’, dar cantareata – spate cu cel de-al șaptelea album de – a deveni un sincer idolul a milioane de femei tinere. A venit un drum lung de când a fost interzis de la casele prietenilor ca un copil rebel.
MTV Vanguard award, acum numit după Michael Jackson, este dat cele mai mari nume din pop. În ultimii 10 ani, Britney Spears, Justin Timberlake, Kanye West, Beyonce si Rihanna au fost înmânate de onoare, și în mod tradițional, este o celebrare a unui solid stagiu în partea de sus, o scuză pentru un greatest hits mixt și un milostiv discursul de la ceremonia de, a le mulțumi tuturor celor care au făcut posibilă. În August, a fost rândul său, de Catherine Moore, cunoscut când era un adolescent la fel de Pink.
Înregistrează-te Maneca Note de e-mail
Citeste mai mult

Atunci când ea a venit pe scena de la VMAs să-l accepte, ea nu face de obicei de mulțumiri. În schimb, ea l-a dedicat-o șase ani, fiica ei, Willow, și a spus o poveste despre accepți defectele și puterea de a fi un ciudat. Willow a venit acasă de la școală într-o zi și a anunțat că ea a fost „cea mai urâtă fată pe care o știu”, a spus Moore. Ea a răspuns prin a face fiica ei, o prezentare PowerPoint de androgin pop stele, cum ar fi David Bowie, Prințul și Annie Lennox. „Nu vom schimba”, a declarat, la final, să aparentă bucurie de celebritati uitam în mulțime. „Ne-am ajuta alte persoane pentru a schimba, astfel încât ei pot vedea mai multe tipuri de frumusete.”

Discursul a fost un elegant distilarea Pink cariera lui de până acum, emoțional și a tras-up mix de modestie și sinceritate, și sa dovedit a fi o mare virale de succes. Câteva săptămâni mai târziu, într-o cameră de hotel cu vedere la ocean, în Santa Monica, California, spune Moore are sentimente amestecate despre acel moment substanțiale online viata de apoi. „Cred că e frumos, pentru că a fost o experiență pe care fiica mea și am avut, și dacă se poate face altcineva simt mai bine despre ei înșiși, atunci eu sunt pentru. Dar e trist că a rezonat cu mulți oameni. Urăsc cât de mult ne urăsc pe noi înșine, și nu-mi place cum tânărul este acum. E greu să vezi.” Totuși, o persoană a fost lăsat înduplecat de fanfară în jurul valorii de ea. Willow, a râde, a fost distinct impresionat. „Ea crede că sunt un dobitoc.”
Moore a fost întotdeauna o anomalie în lumea muzicii pop. Ea nu a fost niciodată destul de lustruit suficient pentru a fi o simplă starleta, în ciuda dându-i un du-te pe primul ei album, nu Pot să Mă duci Acasă, un sub-apreciat clasic al anilor ‘ 90 R&B-pop. Dar acesta a fost al doilea ei album, 2001 Missundaztood, care a stabilit modelul pentru ceea ce va deveni o carte de asteptare: sincer, jurnal de intrare versuri amestecate cu slick, arena-friendly pop-rock. Ea a plecat de la a fi drogat adolescent scandal în Doylestown, Pennsylvania, pentru a căsătorit, s-a stabilit de 38 de ani, cu doi copii, care a fost curat de când avea 15 ani, și care susține că nu mai părților atunci când ea este pe de turism, preferând să ia o echipă și copii locale, parcuri și muzee în loc. „Alte persoane părinții nu mă lasă să vin când am fost un copil”, își amintește ea. „Am fost cretin. Nimeni nu a vrut copilul lor se apropie de mine. Am fost fugar, am fost la dracu’, eu am fost cel care a avut gura, am fost mereu probleme. Și acum, mamele sunt ca: ‘îmi place că fiica mea iubește pe tine.'” Ea se lasă pe spate pe canapea, cu o pisică Cheshire rânjet. „Modul în care lumea se transformă.”
Ea este aici pentru a vorbi despre cel de-al șaptelea album, Frumos Traume, care urmează același lucios-confesional cale cât mai mult din munca ei anterioare, și pe unele piese, aluzie la lucru prin probleme în cadrul ei de 11 ani de căsătorie cu soțul ei, Carey Hart. Perechea a fost împreună pentru prima dată în 2002, și a avut un al doilea copil, Jameson, un băiat, anul trecut. Moore este fericit să vorbească despre căsătoria ei. Ea este plăcută, sinceră, și pare să fie în afara limitelor.

„Sunt momente în care mă uit la [Hart] și el este cel mai grijuliu, logice, constanta … e ca o piatra. El este un om bun. El este un tată bun. E genul de tata, m-am gândit că ar fi și apoi unele. Și apoi mă uit la el și du-te: te-am plăcut niciodată. Nu-mi place nimic despre tine. Nu avem nimic în comun. Nu-mi place nici de rahat. Nu mai vreau să te văd din nou. Apoi, două săptămâni mai târziu, eu sunt ca, lucrurile merg atât de bine, voi. Apoi vei trece prin momente când nu ai mai făcut sex într-un an. Este acest pat de moarte? Este acesta sfârșitul? Nu vreau să-l? Vrea de la mine?” Ea ia o respirație. „Monogamia este de lucru! Dar îți faci treaba și e bine din nou.”

Ea spune că a fost întotdeauna deschisă, în ambele versurile ei și viața ei. Singurul lucru pe care ea a decis că ea nu va vorbi despre „fata-în-fata violență” – atunci când jurnaliștii s-o întreb despre cele mai recente pop certurile, ea a dat seama că ea este acum fericit să nu spun nimic, la toate. „Urăsc [dusmanii]. Disprețuiesc cât de disponibile sunt,” spune ea. „Asta e singurul lucru de care sunt un pic mai atent.”

Totuși, când vine vorba de orice altceva, ea nu poate ajuta. Confesional compozitie nu este nimic nou, dar cu mult înainte de social media cioplit departe la majoritatea oamenilor limitele personale, Moore a fost de stabilire totul acolo – droguri, tulburările de divorțul părinților ei, chiar și temporar un split de la Hart, care a devenit un loc de popas pe un singur Deci, de Ce: „Cred că am pierdut pe soțul meu, nu știu unde s-a dus.” (Perechea a reunit atunci când ea i-a cerut să apară în film.) Ea solicită acest lucru, în glumă, „o voma de adevăruri”.
„Am proces cu voce tare, și cred că nu am realizat magnitudinea de până Portret de Familie.” Singur a venit în 2001, și Moore reamintește un fan dându-i o scrisoare în care detaliază o viata oribila de abuz, care a spus că, dacă nu ar fi fost Pink pentru muzica lui, s-ar fi sinucis. „Stau acolo sa urle ochii mei și am trimis pe cineva din afara sa mergem sa o luam. Nu am vrut să o las să plece înapoi la casa ei. Dar ea a fost plecat, și n-am văzut-o din nou.” Ea a avut mai multe situatii de genul asta, mai mult emoțional interacțiuni cu fanii, mai multe litere. „Am început să realizez că, atunci când sunt cele mai incomode și mai vulnerabili și spun cel mai sincer, rușinos de rahat, asta e ceea ce face pentru altcineva. Și eu, practic, sunt la terapie si altcineva ceva de la ea. Asta e singurul lucru care a fost importante pentru mine. Nu-mi pasă despre a câștiga premii sau de a fi pe coperta unei reviste sau oameni să mă placă”, spune ea. „Nu asta a fost ceea ce mi-a mutat acul.”

În 2012, Moore a dat un interviu pentru revista gay Avocatului în care s-a adresat de ani de zvonuri și speculații pe sexualitatea ei, descriindu-se pe sine ca „un sac de amestecat” atunci când a venit la care ea a plăcut. În vârstă de pop-star zile de la începutul noughties, au fost ocazionale povești în tabloide faptul că ea a avut ceva de ascuns. Cincisprezece ani mai târziu, și ambiguu orientarea sexuală este o parte integrantă a modern star pop. Din nou, modul în care lumea se transformă. „Dar cred că oamenilor le place Miley [Cyrus] … mă simt ca oamenii sunt mai puțin înclinați să fie etichetate acum, care îmi place foarte mult”, a declarat ea ridică din umeri. „Acolo am fost mereu. Doar lăsați-l în pace. Vreau doar să-mi trăiesc viața. N-am nevoie de tine să mă pună într-o cutie sau să-mi dau seama sau sa-mi dau seama ce sunt. Pentru că eu nu știu încă.” Ea chicotește, amuzat. „Și n-am spus niciodată …”

După nu Mă Poate Duce Acasă, a pus-o pe radar, Moore a refuzat să facă un alt record în aceeași matriță. „Eu doar nu vreau să fie doar un singur lucru. N-am vrut să fie într-o cutie, și am știut că mă pune într-o cutie. Acesta a fost sfârșitul anilor ‘ 90, LaFace Records, și am vrut doar să fac mai mult. Am vrut să țip un pic. Nu m-am putut uita la 4 Non Blondes în mine”, spune ea râzând. Ea era o admiratoare care a celebra depistat 4 Non Blondes’ solistul Linda Perry și cei doi au scris împreună pe Missundaztood, deși au căzut la scurt timp după aceea. Cum este relația aceste zile? „Cordial”, spune Moore, tăios. Asta e neutru. „Ei bine, e mai bine decât folosit pentru a fi. Eu nu cred în ranchiună orice mai mult. Sunt prea obosit. Am doi copii.”
Moore este un amestec simpatic de bullish și empatie. Ea recunoaște că e „extrem de sensibile”, care, la rândul său, duce ei pentru a pune pe un act de greu că, uneori, ea devine în necazuri. „IRHBA,” râde. „Instant Red Hot Arzând De Furie. E ca și cum IBS, dar diferite.” Ea spune că tatăl ei, un Vietnam veteran de război, a învățat-o să se ridice pentru ceea ce este drept. „Porecla lui era Dl Cauza. El m-a crescut pe ‘să fii sincer cu tine însuți’. Uneori trebuie să stea singur pentru ceea ce crezi și tu trebuie să-ți micuțul. Sunt foarte Rocky Balboa; eu sunt din Philadelphia, am o mentalitate de luptător.”

În 2006, a pus în practică cu Dragă Domnule Președinte, o inimă anti-război balada îndreptate la George W Bush. La momentul respectiv, a criticat președintele nu era la fel de banal cum este astăzi, și reacția a fost imediată. „Am fost huiduit pe scenă. Am avut totul dar rosii aruncat la mine. M-am oprit în mijlocul unui spectacol și a spus, ‘Nu ai auzit asta? și toată lumea a spus „Da”.” Se oprește pentru un efect dramatic. „Am fost ca, ‘e sunetul de neputință’. Du-te dracului!”, a rage, a lipit un deget mijlociu. Ea este încă mândru a pus-o acolo. „A fost într-adevăr de polarizare, dar cred că în cele din urmă, dacă oamenii sunt de acord cu mine sau nu, ei nu pot spune că am fost neautentic. Eu sunt OK cu asta pentru că e mai important pentru mine. Nu vreau neapărat să fie de acord cu, vreau să învăț.”
În timp ce nimic de pe noul album este la fel de explicit politică, Stimate Domnule Președinte, este, explică ea, încă înrădăcinată în ceea ce se întâmplă în lume, chiar acum. „De aceea am numit albumul Frumoasa Traume, pentru că viața e traumatizant. Există dezastre naturale la fiecare pas și nu există copii care mor de foame și nu există Trump și există tot felul de chestii, dar nu e frumos oameni în lume care sunt cu o explozie și de a fi buni unii cu alții și ajutându-i pe alții. Pentru că nu poate fi închis, am încercat să-mi reamintesc mereu că e mai mult bine decât rău”, spune ea, sincer.

Pentru Frumoasa Trauma, ea a colaborat cu pop e cel mai în vogă scriitori și producători, de la Jack Antonoff, care a lucrat cu Lorde, St Vincent și Taylor Swift, cu Max Martin Julia Michaels. Există, de asemenea, un invitat foarte special. Pink a colaborat cu Eminem înainte, și lui rap pe Răzbunare, un inel fantezie de-a avea propria înapoi pe un iubit care te trădează, îl vede asteptare Pink prietenii lui „curve”.

Ea nu anticipa că oamenii s-ar putea obiecta … „L-a sunat pe mine o târfă?”, a întrerupe. Ei bine, da, asta. Ea lilieci departe. E mama ei preferate piesa de pe album, ea râde. „Motivul pentru care îmi place Eminem este, în primul rând, cred că e un geniu liric, cred că e unul dintre cele mai bune pe care a făcut-o vreodată. Cred că e amuzant ca dracu’. Nu cred că el crede în nimic din ce se spune. Altfel, de ce ar respecte o femeie ca mine? Ceea ce face el. Și cred că e unul dintre acei oameni care îi place să-ți bați joc de toate prostiile care le dețin atât de prețios și atât de dragă. Cred că noi toți obține un pic prea serios uneori și de aceea cred că este hilar că, spune el, pentru că ești o curvă, ești o curvă, acest lucru este război. Am sunat-o pe Carey o curvă ca 50.000 de ori.” El nu minte? „Nu-mi pasă!” ea chicotește.

Părinții nu mai poate fi îngrijorat de faptul că Luisa Moore este o influenta proasta asupra copiilor lor, dar Pink este încă fericit pentru a provoca un pic de probleme în fiecare acum și apoi. „Uite”, spune ea, „există o parte din mine asta e un nenorocit, și asta este.”